Nieuwbouwbegeleiding

Bij nieuwbouwprojecten is de dienstverlening van ABC Capital niet beperkt tot enkel de begeleiding van het aan- of verkooptraject. Graag zetten wij onze kennis en ervaring al in een vroeg stadium van de ontwikkeling in, teneinde samen te werken naar zowel een toekomstbestendig woonprogramma als een aantrekkelijk beleggingsproduct.

Waardevermeerdering vanuit onze ervaring

Om van huurwoningen een aantrekkelijk beleggingsproduct te maken, wijken deze op sommige aspecten af van koopwoningen. Wij denken graag mee over het programma en de indeling van de woningen. Het is hierbij de uitdaging om tot een goed renderend woningprogramma te komen. Door onze ervaring tijdens door ons begeleide acquisitie en dispositietrajecten, zijn wij als geen ander op de hoogte van de eisen van woningbeleggers. Door onze creatieve visie zoeken wij met plezier naar oplossingen die tot een waardevermeerdering van uw propositie leidt.

Wij beschikken daarnaast over een groot netwerk van particuliere en institutionele beleggers die op zoek zijn naar nieuwbouwwoningen en ontwikkelaars die op zoek zijn naar investeerders. Het is onze expertise om nieuwbouwprojecten op de juiste wijzen neer te leggen bij geschikte investeerders of om voor een investeerder een goed passende nieuwbouwontwikkeling te vinden. Daarnaast werken wij ook veel voor woningcorporaties, waardoor we ook voor woningen in het sociale segment de juiste investeerder kunnen vinden.

Referenties

Een selectie van de transacties van nieuwbouwprojecten die wij hebben begeleid

Meer referenties

Vondel Parck, Leeuwarden

74 nieuwbouwappartementen en 1.480 m² commercieel

Loevestein, Ede

Transformatieobject met 35 appartementen

Punt Sniep, Diemen

202 nieuwbouwwoningen

drs. Harmen de Raad

Senior vastgoedadviseur