Over ons

ABC Capital zet in op een persoonlijke aanpak. U heeft altijd een vaste adviseur als aanspreekpunt. Als onderdeel van de ABC Vastgoed Groep hebben onze adviseurs korte lijntjes met experts op allerlei vakgebieden, waardoor wij u te allen tijde van een goed onderbouwd advies kunnen voorzien.

Geschiedenis

Als sinds 1949 is ABC actief op de Nederlandse woningmarkt. Om woningen en winkelcentra te ontwikkelen voor het toenmalige Burgerlijk Pensioenfonds en het Mijnwerkersfonds werd de Algemene Bouw Centrale opgericht. In de hierop volgende decennia is dit uitgegroeid tot de huidige ABC Vastgoed Groep, een organisatie met ruim 120 medewerkers.

Lees meer

ABC Vastgoed Groep

Samen met ABC Concept en ABC Nova vormt ABC Capital de ABC Vastgoed Groep. Een vastgoedonderneming die zich door heel Nederland bezighoudt met vastgoedadvisering en planeconomie, conceptontwikkeling, proces- en projectmanagement en dispositie en acquisitie van woningbeleggingen.

Lees meer

Team

Het team van ABC Capital bestaat uit experts in de verschillende vastgoedsegmenten waarbinnen wij actief zijn.

Bekijk het team

Nieuws

Op de nieuwspagina vindt u het meest recente aanbod van ABC Capital, onze laatste transacties en onze visie op ontwikkelingen op de woningbeleggingsmarkt.

Lees verder

Compliance

Met het oog op compliance en integriteitsborgstelling is ABC Capital bij verscheidene instituten aangesloten en worden tevens meerdere gedragscodes nageleefd.

Lees meer

Vacatures

Meer informatie over openstaande vacatures.

Vacatures