Zorgvastgoed

Wij hebben jarenlange ervaring in de verkoopbegeleiding van zorgvastgoed, zoals intramurale zorgcomplex, aanleunwoningen, gezondheidscentra en particuliere zorgresidenties. Wij weten wat in dit specifieke segment belangrijk is en adviseren u hier graag over.

ABC Capital weet wat er in de markt speelt

Bij zorgvastgoed gaat het niet alleen maar om eigenschappen als de locatie, het bouwjaar, de oppervlakte van de woningen en het energielabel, maar vooral over de gebruiker, huurders en de exploitatie van het vastgoed. Daarnaast moet bij een transactie van zorgvastgoed rekening worden gehouden met specifieke wet- en regelgeving. Graag begeleiden wij u tijdens het aankoop- of verkoopproces en verzorgen wij desgewenst ook de aanvraag van de goedkeuring van bijvoorbeeld de Autoriteit woningcorporaties of het College Sanering Zorginstellingen.

Wij begeleiden zowel woningbouwcorporaties, zorginstellingen, ontwikkelaars, vastgoedfondsen als institutionele- en particuliere beleggers bij  de aankoop en verkoop van zorgvastgoed. Doordat wij in onze dagelijkse werkzaamheden veel contact met marktpartijen hebben, zijn wij goed op de hoogte zijn van wie voor welk type zorgvastgoed in de markt is.

Referenties

Een selectie van de transacties van zorgvastgoed die wij hebben begeleid

Meer referenties

Maatschappelijke portefeuille WoonFriesland

47 complexen maatschappelijk vastgoed

Zorgvastgoedportefeuille WoonFriesland

43 intramurale zorglocaties

Paasberg, Arnhem

Voormalig woonzorgcentrum

drs. Vincent Walland MRICS RM

Adjunct-directeur