Expertises

ABC Capital is specialist in woningbeleggingsadvisering. Al decennialang begeleiden wij transacties van woningcomplexen, volumineuze vastgoedportefeuilles, nieuwbouwproposities, transformatieprojecten, grondposities, commerciële objecten en maatschappelijk vastgoed.

Dispositietrajecten

Tijdens dispositietrajecten staan twee elementen centraal, een optimaal verkoopresultaat en het borgen van risico’s. Vanuit onze ervaring hebben wij een gestructureerd verkoopproces ontwikkeld dat beide elementen garandeert.

Lees meer

Acquisitietrajecten

Binnen ons grote netwerk zoeken wij actief naar kansen voor u in de markt. Daarnaast kunt u tijdens het aankopen erop vertrouwen dat ons kennis en ervaring bijdraagt aan het verkrijgen van een goed beleggingsproduct voor de juiste prijs.

Lees meer

Nieuwbouwbegeleiding

Door onze kennis en ervaring al in een vroegtijdig stadium te betrekken bij nieuwbouwontwikkelingen, werken we samen naar zowel een toekomstbestendig woonprogramma als een aantrekkelijk beleggingsproduct.

Lees meer

Zorgvastgoed

Bij de transactiebegeleiding van zorgvastgoed spelen specifieke factoren een rol. Door onze jarenlange ervaring weten wij exact waar wij een aankoop of verkoop op moeten letten en zijn wij als geen ander bekend met de actuele wet- en regelgeving die bij zorgvastgoed van toepassing is.

Lees meer