Voor wie

Door onze jarenlange ervaring met verkoopbegeleiding beschikken wij over een uitgebreide kennis van verschillende vastgoedsegmenten. Of het nu gaat om een dispositie van een woningcorporatie, zorginstelling, particuliere of institutionele belegger, ABC Capital spreekt de taal en is op de hoogte van actuele wet- en regelgeving.

Institutionele en particuliere beleggers

Wij weten welke investeerder een passende koper is voor uw vastgoed . En waar voor u investeringskansen liggen in de markt. Onze kennis, ervaring en netwerk resulteert voor u in opbrengstoptimalisatie.

Institutionele en particuliere beleggers

Ontwikkelaars

Doordat wij dagelijks bezig zijn met de verkoop van nieuwbouwontwikkelingen weten wij welke beleggers in uw project geïnteresseerd zijn. Daarnaast kunnen wij vanuit onze kennis en ervaring u adviseren over het best passende en meest rendabele woningprogramma.

Ontwikkelaars

Woningcorporaties

Vanuit onze jarenlange ervaring met acquisitie- en dispositietrajecten voor woningcorporaties beschikken wij over een uitgebreide kennis van de wet- en regelgeving. Onze werkwijze garandeert daardoor een optimale borging van risico’s.

Woningcorporaties

Zorginstellingen

Wij begeleiden zorginstellingen bij sale en leaseback constructies, het afstoten van bestaand vastgoed of het vinden van nieuwe zorglocaties. Dankzij onze kennis van de actuele wetgeving sluit ons verkoopproces naadloos aan op de wettelijke eisen. Hierdoor komen partijen achteraf niet voor verrassingen te staan.

Zorginstellingen