Acquisitietrajecten

Of het nu gaat om het actief zoeken naar investeringskansen in residentieel of zorgvastgoed of om de begeleiding van een acquisitietraject, de ervaring en het netwerk van ABC Capital levert meerwaarde. Als specialist in het beleggen in vastgoed bieden wij de benodigde kennis en begeleiding voor een succesvolle aankoop.

Ontzorgen tijdens het aankooptraject

Bij een acquisitiebegeleiding denken wij proactief mee over de juist aankoopstrategie. Op het moment dat we een geschikte propositie hebben gevonden, zijn onze werkzaamheden ad hoc en dienen binnen enkele weken dienen te worden uitgevoerd. Onze werkzaamheden bestaan veelal uit het beoordelen (en/of structureren) van de aangeleverde informatie, het inschatten van een realistische markthuurindicatie, het vaststellen van een indicatieve marktwaarde, het coördineren van het due diligence-onderzoek en daarnaast zijn wij betrokken bij de onderhandelingen met de verkoper.

ABC is diepgeworteld in de Nederlandse zorg- en woningbeleggingsmarkt, waardoor veel beleggingsproposities bij ons voorbij komen. Of het gaat om een verkoop door een woningcorporatie, ontwikkelaar, particuliere of institutionele belegger, ABC Capital spreekt de taal en is op de hoogte van actuele wet- en regelgeving. Op deze wijze hebben wij al vele opdrachtgevers succesvol gekoppeld aan een passende investeringsmogelijkheid en hen ontzorgd tijdens het aankooptraject.

Referenties

Een selectie van de aankooptrajecten die wij hebben begeleid

Meer referenties

Olympiaplein, Wageningen

Transformatieobject met 27 appartementen

Portefeuille gezondheidscentra, Cortese Capital

9 gezondheidcentra

Sociale portefeuille in Leiden

867 sociale huurwoningen

drs. Vincent Walland MRICS RM

Adjunct-directeur