Ontwikkelaars

Wij weten als geen ander welke beleggers in de markt zijn voor uw ontwikkeling. Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring in de verkoopbegeleiding van nieuwbouwhuurwoningen kunnen wij snel inschatten welke partijen geïnteresseerd zijn en adviseren wij hoe uw ontwikkeling nog beter kan aansluit op de wensen van potentiële kopers.

Samen komen we tot een aantrekkelijker beleggingsproduct

Omdat wij dagelijks bezig zijn met de begeleiding van woningbeleggingstransacties door heel Nederland, zijn wij op de hoogte van marktontwikkelingen. Met deze marktkennis kunnen wij u adviseren over het gewenste (huur) programma op een locatie en het bijbehorende prijsniveau. Graag begeleiden wij u integraal tijdens het verkoopproces van uw ontwikkeling om zo een optimaal verkoopresultaat te behalen.

Ook wanneer u nog geen eigenaar bent van een locatie en een mogelijke verwerving onderzoekt, of wanneer u meedoet met een tender denken wij graag met u mee. Wij begrijpen dat als u mee doet aan een tender u ook wilt winnen, maar dat u geen onnodig marktrisico wilt lopen.

 

ABC Capital heeft tevens diverse beleggers in haar netwerk die als achtervang kunnen optreden bij nieuwbouwprojecten waar wegens omstandigheden de verkoop minder voorspoedig gaat of voor de koopmarkt een te lange bouwtijd is.

Referenties

Een selectie van de transacties die wij voor ontwikkelaars hebben begeleid

Meer referenties

Weideveld, Bodegraven

50 kavels voor vrije sector huurwoningen

Het Platform, Utrecht

200 nieuwbouwappartementen met commerciële ruimte

Crossroads, Groningen

175 nieuwbouwwoningen

drs. Harmen de Raad

Senior vastgoedadviseur