Institutionele en particuliere beleggers

Wij weten welke partij een passende koper is voor uw vastgoed. En waar voor u de investeringskansen liggen in de markt. Onze marktkennis resulteert voor u in opbrengstoptimalisatie. U kunt erop vertrouwen dat wij volledig onafhankelijk zijn, doordat wij geen taxatiewerkzaamheden verrichten.

Wij kennen de markt

ABC Capital begeleidt al decennialang (institutionele) beleggers en vastgoedfondsen bij de verkoop van verhuurde woningcomplexen/-portefeuilles. Door onze actuele kennis van de woningbeleggingsmarkt in al haar unieke facetten zijn wij in staat regionaal, landelijk en/of internationaal opererende kopers te rekruteren.

 

Daarnaast zoeken wij voor onze opdrachtgevers actief naar investeringskansen in residentieel of zorgvastgoed. Op voorhand stellen wij een aankoopstrategie op en na het vinden van een passende propositie begeleiden wij het gehele acquisitietraject.

De werkwijze van ons team is gericht op minimalisatie van transactierisico’s en maximalisatie van de opbrengst. Daarnaast heeft u een vaste adviseur als aanspreekpunt, die altijd op de hoogte is van de details van het verkoop- of aankooptraject. Op deze wijze bouwen wij aan langjarige vertrouwensrelaties.

 

 

Referenties

Een selectie van de transacties die wij voor (institutionele) beleggers hebben begeleid

Meer referenties

Beursplein fase 1, Tiel

23 nieuwbouwappartementen

Beursplein fase 2, Tiel

37 nieuwbouwappartementen

De Paladijn, Nijmegen

53 appartementen en 3 commerciële ruimten

drs. Vincent Walland MRICS RM

Adjunct-directeur