Vacature: Junior woningbeleggingsadviseur

Datum

01 maart 2024

Thema

ABC Capital

Auteur

ABC Capital

Begeleid jij over een aantal jaren zelfstandig de grote deals op de woningbeleggingsmarkt? ABC Capital zoekt een starter die wij hiervoor kunnen klaarstomen. In deze functie krijg je persoonlijke begeleiding van een ervaren collega, direct eigen verantwoordelijkheden en een actieve rol in het gehele verkoopproces van A tot Z. Hierdoor ben jij in staat om deze deals over een aantal jaren zelfstandig in goede banen te leiden.

Wie zijn wij
ABC Capital is een woningbeleggingsadviseur die de afgelopen 25 jaar internationale en nationale beleggers, woningcorporaties, zorginstellingen en ontwikkelaars heeft geadviseerd over de aan- en verkooptransacties van woningcomplexen en zorgcomplexen.

Onze dienstverlening gaat over grote portefeuilles of toonaangevende nieuwbouwcomplexen zoals Crossroads in Groningen en Het Platform in Utrecht. Maar ook over kleinschalige transformaties of kleine woningportefeuilles van regionale beleggers. Dit betekent dat je ’s ochtends op de koffie kan zitten bij een lokale ondernemer en ’s middags een call hebt met een analist in een ander continent.

Wij zijn op zoek naar een getalenteerde starter (hbo of wo afgestudeerd met relevante studie (financieel, rechten of bouwkunde)) die zich door verantwoordelijkheid en persoonlijke begeleiding snel wil ontwikkelen tot een woningbeleggingsadviseur met inhoud.

Wat ga jij doen
• Je hebt een coördinerende rol bij het verzamelen van de verkoopinformatie en je weet dit te structureren naar een compleet en overzichtelijk informatiepakket voor kandidaat kopers.
• Je onderhoudt gedurende het verkoopproces contact met zowel de verkoper als (kandidaat) kopers
• Je denkt op creatieve wijze mee over het onderscheidend maken van het verkoopproces
• Je maakt de waarde van woningcomplexen en -portefeuilles inzichtelijk aan de hand van rekenmodellen

Wat bieden wij aan
• Je bent direct van begin tot eind betrokken bij woningbeleggingstransacties zodat je het complete proces leert kennen.
• Je staat midden in het veld, krijgt verantwoordelijkheid en zal contact hebben met relaties zodat je kunt werken aan je eigen netwerk.
• Je trekt op met een ervaren collega die jou de fijne kneepjes van het vak bij brengt en waar je met al jouw (werk gerelateerde) vragen terecht kunt.
• Je krijgt een werkplek met het mooiste uitzicht van Arnhem!
• Je krijgt een arbeidscontract (12 maanden) met uitzicht op een vaste aanstelling in een klein en informeel team in Arnhem.

Interesse
Neem dan contact met ons op via info@abccapital.nl of 026 352 32 32 en geef ons inzicht in jouw cv of LinkedInprofiel. Als wij denken dat er een match mogelijk is nodigen wij jou graag uit voor een kop koffie of thee.

ABC Capital

ABC Capital

Bericht delen?