Wooncomplex ‘Op ’t Kerkerf’ te Hierden

Jaar

2023

Locatie

Hierden

Type

Bestaande bouw

Volume

19 appartementen

Koper

Stichting Omnia Wonen

Verkoper

Stichting Habion

Woningcorporatie Habion heeft per 1 september 2023 het wooncomplex Op ’t Kerkerf te Hierden (gemeente Harderwijk) door middel van een taakoverdracht overgedragen aan collega-woningcorporatie Omnia Wonen in Harderwijk.

Op ’t Kerkerf ligt aan de Allee 1 tot en met 37 in Hierden en bestaat uit 19 appartementen met twee en drie kamers. De woningen zijn gebouwd in 1994 en liggen op een perceel van circa 3.080 m2. De appartementen, die beschikken over energielabel B of C, worden verhuurd aan mensen van 55 jaar en ouder.

ABC Capital heeft de activa passiva transactie namens Habion begeleid. Pillar notarissen is verantwoordelijk geweest voor de juridische begeleiding van deze taakoverdracht. Namens Habion is Zanders als treasury adviseur betrokken geweest, terwijl Thesor deze rol namens Omnia Wonen op zich heeft genomen.

Habion is een woningcorporatie gespecialiseerd in huisvesting voor ouderen. Verspreid over heel Nederland heeft Habion op ruim 120 locaties meer dan 11.000 wooneenheden voor ouderen in haar portefeuille. Kijk op www.habion.nl voor meer informatie.