Woningcomplex in Zwijndrecht

Jaar

2020

Locatie

Zwijndrecht

Type

Bestaande bouw

Volume

23 eengezinswoningen

Koper

Vivet

Verkoper

Particuliere belegger

Overige betrokkenen

Core Notariaat, Crowe Foederer

Vivet heeft een woningcomplex bestaande uit 23 woningen in Zwijndrecht verworven. Het complex is succesvol geplaatst in een van haar woningfondsen. De verkoper, een particuliere belegger, is geadviseerd door ABC Capital.

Vivet is maart 2020 gestart door Arnold Doornewaard en Claudia Giezenaar en staat voor de nieuwe generatie vastgoedbeleggen. Vivet structureert en managed woningfondsen. Ook het beheer van de woningen wordt intern gevoerd. Sinds de oprichting is voor ruim € 20 miljoen aan vastgoed verworven. Beleggers kunnen deelnemen vanaf een inleg vanaf € 100.000,-. De acquisitie van dit complex past binnen de strategie van Vivet vanwege het middenhuurniveau en de Randstelijke ligging.

Vivet is voornemens het complex voor de lange termijn te exploiteren en in eigen beheer te managen. Claudia Giezenaar, partner bij Vivet: “Met de aankoop van dit complex bieden wij vermogende particulieren de mogelijkheid om in residentieel vastgoed te beleggen. De interesse om te beleggen in huurwoningen blijft hoog. Juist de afgelopen periode heeft – wederom – aangetoond hoe robuust de Nederlandse woningmarkt is”.

Vivet werd juridisch bijgestaan door Core Notariaat en fiscaal bijgestaan door Crowe Foederer.