Funeral Home in Veenendaal

Year

2021

Location

Veenendaal

Construction type

Existing build

Volume

Villa of 398 m²

Buyer

Private investor

Seller

Woonzorg Nederland

Other parties involved

Pels Rijcken Notarissen

ABC Capital heeft namens Woonzorg Nederland een villa met royale garage in Veenendaal verkocht aan een particuliere belegger. In de afgelopen jaren heeft de villa dienst gedaan als kortverblijfhuis voor verstandelijk gehandicapten en als uitvaarthuis.

Het object
Het object aan de Kerklaan is in 1998 gebouwd als vrijstaand woonhuis/villa, voorzien van een gebruiksoppervlakte van 398 m² en gelegen op een perceel van circa 890 m². De Kerklaan is gesitueerd aan de rand van een bedrijventerrein aan de A12.

Bestemming
In 2007 is de villa verkocht aan een zorginstelling, met als doel het realiseren van een kortverblijfhuis voor verstandelijk gehandicapten. Om dit mogelijk te maken, is de bestemming gewijzigd van ‘wonen’ naar ‘maatschappelijk’. Binnen de maatschappelijke bestemming is het gebruik van ‘wonen’ toegestaan. De afgelopen jaren heeft de villa dienst gedaan als uitvaarthuis.

Over Woonzorg Nederland
Stichting Woonzorg Nederland is een woningcorporatie met circa 41.500 woningen in eigendom, waarin zij circa 45.000 senioren en mensen met een zorgvraag huisvesten. Woonzorg is als landelijke woningcorporatie actief in ruim 170 gemeenten in Nederland. Doordat het object in Veenendaal minder goed in de portefeuillestrategie van Woonzorg past, is besloten om het object te verkopen. Woonzorg heeft voor de integrale begeleiding van het gestructureerde verkoopproces ABC Capital ingeschakeld.