De Aamsehof, Elst

Year

2018

Location

Elst

Construction type

New-build

Volume

39 multi-family homes

Buyer

Vastwas

Seller

Vivesta

Other parties involved

Goedbouw

Vastwas heeft het nieuwbouwcomplex De Aamsehof gelegen te Elst Gelderland verworven. Het complex bestaat uit 39 driekamerappartementen verdeeld over drie gebouwen. Door de courante afmetingen van de appartementen zijn deze een welkome toevoeging voor het middeldure huursegment van Elst.

Dirk Wassing van Vastwas: “Wij zijn zeer verheugd dat wij deze 3 complexen kunnen toevoegen aan onze landelijk groeiende woningportefeuille. Ook in dit project zijn wij erin geslaagd betaalbare huurwoningen te realiseren”.

De appartementen zijn gunstig gelegen in wijk Westeraam, waardoor Arnhem en Nijmegen zowel per auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar zijn.

Inmiddels is gestart met de bouw van De Aamsehof, naar verwachting wordt het complex in het derde kwartaal van 2019 opgeleverd. De realisatie van het complex is in handen van Goed-Bouw uit Ede.

ABC Capital heeft Vastwas begeleid bij de onderhandse aankoop van de Aamsehof. drs. Harmen de Raad, senior vastgoedadviseur bij ABC Capital: “Wij kijken terug op een voorspoedig verlopen financieel en technisch onderhandelingsproces, door de ervaring van Vastwas als ontwikkelende belegger bestond wederzijds begrip tussen belegger en ontwikkelaar”.