Vincent R. Walland

manager woningbeleggingen

Vincent Walland is als bedrijfskundige afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en heeft daarnaast een financiële achtergrond. Hij adviseert en begeleidt institutionele beleggers en woningcorporaties bij acquisitie- en dispositieprocessen. Daarnaast is hij gedreven in het uitvoeren van marktonderzoeken en voorziet hij zijn opdrachtgevers van uitgebreide complexanalyses en recentelijk is hij toegetreden tot de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

Jurgen J. de Zwart

Directeur

Jurgen de Zwart heeft een sleutelrol gespeeld bij de ontwikkeling van de beleggingsdivisie van ABC Vastgoed. Onder zijn leiding is deze divisie de afgelopen 16 jaar uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van beleggingsadvisering in residentieel vastgoed. Jurgen is lid van de holdingdirectie en mede aandeelhouder van ABC Vastgoed Groep.

Harmen J.C. de Raad

Vastgoedanalist woningbeleggingen

Harmen de Raad houdt zich als vastgoedanalist bezig met inhoudelijke (rekenkundige) analyses voor enkele key-accounts. Tijdens zijn studie aan de Universiteit Utrecht en de Rijksuniversiteit Groningen heeft hij uitgebreide kennis opgedaan van demografie, geografie, planologie en vastgoed economische vraagstukken.

Jordy M. Ras

Vastgoedanalist woningbeleggingen

Jordy Ras houdt zich als operationeel coördinator bezig met informatieverzameling, het inrichten van digitale datarooms en speelt een belangrijke rol bij de marketing en het zo optimaal presenteren van professionele transparante verkoopprocessen. Door zijn volledige focus op de woningbeleggingsmarkt, vormt hij een waardevolle aanvulling op het projectteam.

Patrick Schlick

Senior vastgoedadviseur

Patrick Schlick is als bedrijfseconoom betrokken bij uiteenlopende dispositieprojecten en is binnen ABC Vastgoed Groep onder andere verantwoordelijk voor de intern ontwikkelde rekenmodellen, die als belangrijke tool dienen voor veel vastgoedbeleggers. Voor diverse opdrachtgevers en samenwerkingspartners combineert hij een sterk analytisch vermogen met praktische en structurele oplossingen. Patrick is lid van de holdingdirectie en mede aandeelhouder van ABC Vastgoed Groep.

Glenn Eduard

Directeur nieuwbouw

Glenn Eduard heeft meer dan 15 jaar ervaring met vastgoedbeleggers, ontwikkelaars en bouwbedrijven. Glenn is als ruimtelijk econoom afgestudeerd aan de Erasmus universiteit van Rotterdam en heeft de Master of Real Estate (MRE) aan de Universiteit van Amsterdam behaald. Hij adviseert en begeleidt gemeenten, ontwikkelaars, aannemers, (institutionele) beleggers en woningcorporaties bij acquisitie- en dispositieprocessen met betrekking tot nieuwbouw ontwikkelingen. Glenn houdt kantoor vanuit de ABC Capital vestiging in Rotterdam.

Rudolph C. Horstman

senior consultant woningbeleggingen

Rudolph Horstman is als senior consultant woningbeleggingen onder meer verantwoordelijk voor gestructureerde en transparante verkoopprocessen van diverse woningportefeuilles en nieuwbouw woningprojecten. Zijn jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening en zijn juridische achtergrond dragen bij aan zijn inhoudelijke benadering in combinatie met detailvisie. Hij is een belangrijke schakel in de structurering van transparante dispositieprocessen en een aanspreekpunt voor veel woningbeleggers.

Pelle Steigenga

Vastgoedanalist woningbeleggingen

Pelle Steigenga houdt zich als vastgoedanalist bezig met informatieverzameling, informatiebeheer evenals met het inrichten en beheren van digitale datarooms.

Aad H.J. Lansbergen

Senior consultant woningbeleggingen

Aad Lansbergen is als senior vastgoedanalist en voormalig sectorhoofd woningen bij het Unilever Pensioenfonds Progress een begrip in het speelveld van institutionele en particuliere beleggers. Hij was intensief betrokken bij diverse facetten in de vastgoedbeleggingswereld, onder andere als mede initiator en jarenlang lid van de taxatiecommissie van de IPD/ROZ Vastgoedindex en maakte deel uit van commissies binnen de IVBN.

Walter Parlevliet

Jurist / Tender manager

Walter Parlevliet, al in 2006 betrokken als trainee bij ABC en thans ruim ervaren op het gebied van tender-/bied-/aanbestedingsprocedures, zowel in adviserende als coördinerende of uitvoerende rol. Walter is betrokken geweest als jurist/tender manager bij grote, complexe tenders voor uiteenlopende opdrachtgevers en van diverse aard en kent het tender proces dan ook naadloos. Ook is hij goed bekend met compliance-aspecten in het kader van tenders, waaronder integriteits-/governancevraagstukken. Inmiddels heeft Walter veel publicaties op zijn naam staan op het gebied van tenderrecht.